OTROŠKI VOZIČKI

1-24 od 240

LUPINICA GRATIS ZA VSE VOZIČKE!

V kolikor svoje naročilo vozička oddate do 30.4.2019, lupinico podarimo.  Velja za vse vozičke iz zaloge in tudi za vse vozičke po naročilu.

Popust in akcije se ne seštevajo. Ponudba "lupinica gratis" velja za vsa naročila, ki bodo oddana do 30.4.2019 in za vse vozičke 3v1 iz zaloge do 30.4.2019. Popust se obračuna na blagajni. Ponudba velja za gotovinsko plačilo ali plačilo po predračunu.


Pod opombe vpiši "lupinica gratis."


Mamice pravijo, da je eden izmed najlepših trenutkov v njihovem življenju, zagledati plusek na nosečniškem testu. Takrat se odprejo popolnoma nova obzorja, nov svet, poln topline in radosti. Istočasno pa se pojavi nešteto vprašanj, morda je prisoten kanček strahu, predvsem pa radovednost in vznemirljivost. Da ne bi bili sami na vašem najbolj razburljivem potovanju do sedaj, kjer vas na ciljni črti čaka najdragocenejši zaklad, smo tukaj za vas! 

Po določenih statistikah, za izbiro otroškega vozička, bodoči starši namenijo kar največ časa; izpolnjevati mora veliko zahtev in želja. Estetska dovršenost, funkcijska popolnost, višinska ustreznost, teža, trpežna kolesa, v kompletu s sedežno enoto, torbo, ipd...vse mora ustrezati!

Pred vami je dolga pisana paleta otroških kompletov v več kot 1200 različnih barvnih kombinacijahIzberite najboljšega!