Blog

Naroči video prezentacijo vozička [popolnoma brezplačno]!

Piši nam: info@trgovina-junior.si

Naroči video prezentacijo po telefonu: 051 219 853

Pošlji sporočilo:

na FB: otroška trgovina Junior

na Instagram: otroskatrgovinajunior

Ali v komentar na desni strani ➡➡➡pusti svoj kontakt in te pokličemo nazaj!

1
16 september, 2021

5 razlogov ZA Junior

𝙕𝙖𝙠𝙖𝙟 𝙅𝙪𝙣𝙞𝙤𝙧?
#1: 𝗦𝗩𝗘𝗧𝗨𝗝𝗘𝗠𝗢 𝟭𝗻𝗮𝟭
Pri nas si zate vzamemo toliko časa, koliko ga potrebuješ. Tudi, če je to več ur.
Zanimivost: najdlje trajajoča izbira vozička (zabeležen kot naš rekord) nese naša Natalija. Bodoča starša sta voziček izbirala kar 8 ur. Na koncu sta ga tudi izbrala!
#𝟮: 𝗩𝗔𝗕𝗜𝗠𝗢 𝗡𝗔 𝗢𝗚𝗟𝗘𝗗 vozička. Skupno imamo več kot 200 razstavljenih vozičkov!
Zanimivost: vsakega si lahko ogledaš v kompletu 3v1, zapelješ, razstaviš, sestaviš!
#𝟑: TVOJ 𝐕𝐎𝐙𝐈Č𝐄𝐊 𝐩𝐫𝐢𝐩𝐞𝐥𝐣𝐞𝐦𝐨 𝐎𝐒𝐄𝐁𝐍𝐎 𝐢𝐳 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐳𝐯𝐚𝐣𝐚𝐥č𝐞𝐯𝐞 𝐭𝐨𝐯𝐚𝐫𝐧𝐞!
Zanimivost: ni nobenih posrednikov vmes, nešteto rok in dvomov. Voziček iz proizvajalčevih rok predamo neposredno v tvoje roke.
#𝟰: 𝟭𝟬 č𝘂𝗱𝗲ž𝗻𝗶𝗵 𝗟𝗘𝗧 𝘀𝗺𝗼 ž𝗲 𝘇 𝘃𝗮𝗺𝗶! In tukaj bomo ostali.
Zanimivost: v vseh teh letih smo razveselili cca. 27.000 bodočih staršev z otroškimi vozički!
#5: Lahko 𝘀𝗲 𝗭𝗔𝗡𝗘𝗦𝗘𝗧𝗘 𝗻𝗮 𝗻𝗮𝘀! Nikamor ne gremo niti, ko vam bo potekla garancija, ko ste voziček že postavili v kot. TUKAJ smo, pa čeprav samo za klepet!
#𝟲 – 𝗕𝗢𝗡𝗨𝗦: ker se do naših vozičkov obnašamo zelo zaščitniško! Sliši se res hecno, ampak naše svetovalke, ob koncu delovnega časa, preden ugasnejo luči, na glas rečejo: »Se vidimo jutri, noč!« Če pa to ni ljubezen ❤️

Pridi tudi Ti v Junior!

0
13 avgust, 2021

JUNIORJEVE UČNE URICE - Kakšen voziček si v resnici želim?

Si tudi ti med tistimi bodočimi mamicami, ki je sedaj v fazi nakupa otroškega vozička in sama sebe zaloti, da večino svojega časa porabi za iskanje, primerjavo in selekcijo vozičkov?

Morda si zbrala že vse informacije, imaš tudi brošurice, »screenshote« na mobilcu, en kup informacij, fotke vozičkov najboljših frendic, mamine nasvete, izrezane časopisne članke. Skratka, imaš toliko različnih mnenj (in glej ga zlomka, vsi ti želijo dobro in so prepričani, da je voziček, katerega so oni ponudili, pa res rees najboljši), da še malo in se ti bo zmešalo. 🤯
𝗗𝗶𝗵𝗮𝗷. 𝗭𝗮𝗷𝗲𝗺𝗶 𝘀𝗮𝗽𝗼, 𝘃𝗱𝗶𝗵, 𝗶𝘇𝗱𝗶𝗵. 𝗭𝗮č𝗻𝗶𝗺𝗼 𝗼𝗱 𝘇𝗮č𝗲𝘁𝗸𝗮.
Rada bi te vprašala (za trenutek pozabi najino relacijo prodajalec-kupec): kaj si 𝐓𝐢 želiš?
Nič hudega ni, če je tvoj odgovor »ne vem.« Ker, roko na srce, ko pride do nakupa tako pomembne stvari kot je avto, motor, 𝐯𝐨𝐳𝐢č𝐞𝐤, avtosedež, v resnici točno ne vemo definirati kaj si želimo. Vsak išče dober voziček. Tak, da bo zdržal, da bo lep, neobčutljiv, skratka, da bo OBVLADLJIV. Da ne boš imela tisti (oprosti izrazu) »presneti vozek« občutek. Da ti bo nudil OPORO. In, ker se v tebi prebuja materinski čut in se boš kot levinja borila za svojega otroka in boš želela, da je tvojemu malčku v vozičku udobno kot na najbolj nobel počivalniku, da se mu niti en las ne bo skrivil. Ne le, da mu bo udobno, ampak 100% vrhunsko NAJboljše!
Tako. Pa imamo izhodišče😊 Na teh ugotovitvah sedaj lahko gradimo. S tem namenom bi te rada povabila v trgovino Junior, kjer bomo te ugotovitve nadgradili. Obljubim, vzeli si bomo čas, položili vse »karte« na mizo, te aktivno poslušali in na podlagi tvojih želja in SKUPAJ s teboj poiskali voziček po 𝘁𝘃𝗼𝗷𝗶𝗵 ž𝗲𝗹𝗷𝗮𝗵.
Naj te še spomnim (grdo bi bilo od mene, če te ne bi), da imamo od danes pa do konca meseca junija poletni popust, in sicer 𝗟𝗨𝗣𝗜𝗡𝗜𝗖𝗢 𝘇𝗮𝘀𝘁𝗼𝗻𝗷 na znamke Bexa, Camarelo in Coletto. Torej, če boš našla svoj voziček med temi znamkami, ti h kompletu 2v1 popolnoma brezplačno dodamo še lupinico. Tako bo tvoj komplet 3v1 za ceno 2v1.
Vem, zunaj je vroče, s trebuhom je sedaj že malce težje, zato ti obljubim, da boš rabila samo do nas, ker bo stopila v svet otroških vozičkov in ne boš več želela drugam.😊
Se vidimo!

Do naslednji, Natalija 🙋‍♀️

0
13 avgust, 2021

JUNIORJEVE UČNE URICE - O vozičkih za dvojčke

Zadnjič se je v naši trgovini izoblikovala debata o vozičkih za dvojčke.
Naša Petra, sama mamica dvojčkov, je dejala: voziček za dvojčke mora biti kot »ata na mamo!« 😮
»Ja, Petra, kako to misliš?«
»Razložim.«
Če imaš dva enako stara otroka, je vse kar naenkrat x2. Dvakrat več previjaš, dojiš, oblačiš, daješ spat, govoriš. Imaš pa še vedno samo dve roki in nogi. Skorajda nimaš časa za nič drugega, niti razmišljati kaj šele, da bi imel voziček, ki ni logičen. 𝐏𝐨𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐣𝐞š 𝐯𝐨𝐳𝐢č𝐞𝐤, 𝐤𝐢 𝐨𝐥𝐚𝐣š𝐚 𝐭𝐯𝐨𝐣 𝐯𝐬𝐚𝐤𝐝𝐚𝐧. Je pa res, da ima vsaka mamica dvojčkov drugačno pre-dispozicijo, način življenja.

»Preden izbereš voziček, priporočam naslednje:
• 𝐈𝐳𝐡𝐚𝐣𝐚𝐣 𝐢𝐳 𝐭𝐞𝐠𝐚, 𝐤𝐣𝐞 ž𝐢𝐯𝐢š.
Ni vseeno, če si v družinski hiši in voziček po sprehodu puščaš kar sestavljenega v garaži ali pa živiš na tretjem nadstropju bloka in voziček shranjuješ v predsobi stanovanja. Predstavljaj si, da imaš dva otroka, en velik voziček in se odpraviš na sprehod. Prvi izziv, ki te čaka je, priti iz bloka. Ok, če imaš dvigalo, je super, samo mora tudi voziček priti v dvigalo. Skupaj s teboj. Nerodno bi bilo, če bi morala vsakič vlačiti voziček po stopnicah, pa dva otroka zraven. In vse potrebščine. Nadvse pomembno je, da pred nakupom izmeriš širino (in globino!) dvigala. Voziček, ki je dejansko športni voziček, ampak je z nameščenima globokima košarama primeren že od rojstva naprej, najdeš tukaj: https://www.trgovina-junior.si/easy-go-domino-coal V širino s kolesi meri le 72 cm, vrata dvigala pa so od 80 cm naprej.
• 𝐏𝐨𝐠𝐥𝐞𝐣, 𝐤𝐚𝐣 𝐣𝐞 𝐯𝐤𝐥𝐣𝐮č𝐞𝐧𝐨 𝐯 𝐤𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐭𝐮 𝐳 𝐯𝐨𝐳𝐢č𝐤𝐨𝐦.
Dva otroka na sprehodu potrebujeta hišo pa pol. Dobesedno. Zaželeno je, da ima voziček dodatke kot so torba, nakupovalna košara, morda kakšna zadrga na pokrivalu za noge, kamor lahko shranjuješ robčke, držalo za stekleničko.
• 𝗣𝗿𝗲𝘃𝗲𝗿𝗶, č𝗲 𝗯𝗼𝘀𝘁𝗮 𝗶𝗺𝗲𝗹𝗮 𝗼𝘁𝗿𝗼𝗸𝗮 𝗱𝗼𝘃𝗼𝗹𝗷 𝗽𝗿𝗼𝘀𝘁𝗼𝗿𝗮.
Meni osebno je bilo pomembno, da ima vsak otrok svoj mir in svoj prostor za razgibavanje. Velikokrat se na začetku fokusiramo na globoko košaro, ampak je športni del tisti, ki naj bo odločujoč pri nakupu. Ko bosta tvoja otroka prešla v raziskovalno fazo, bodo rokice kot male hobotnice. In takrat je pomembno, da ima vsak svoje ločeno mesto, neodvisno od drugega. Poleg tega, otroka ne bosta zaspala istočasno (to bi bilo prelepo), zato je pomembno, da se vsakomur posebej omogoči, da se hrbtišče ločeno regulira.
• 𝗕𝗼𝗱𝗶 𝗽𝗼𝘇𝗼𝗿𝗻𝗮, 𝗸𝗮𝗸𝗼 𝘀𝗲 𝘇𝗹𝗼ž𝗶 𝗼𝗴𝗿𝗼𝗱𝗷𝗲.
Na nek zakompliciran sistem zlaganja ne boš imela ne časa in ne energije. Če imaš dva otročka, ki čakata na mamico, ona se pa trudi, da voziček spravi v prtljažnik, je voziček zate preveč zahteven. Tukaj pride najbolj prav, da je voziček logičen. En, kvečjemu dva pritiska na gumb in hop, voziček mora biti zložen. Najbolj enostaven sistem zlaganja imajo ti vozički tukaj: https://www.trgovina-junior.si/junama-fluo-ii-duo-04
• 𝗜𝘇𝗴𝗹𝗲𝗱 𝘃𝗼𝘇𝗶č𝗸𝗮.
Seveda naj bo izgled v primerjavi s funkcionalnostjo drugotnega pomena, pa vendar, a si ne želimo vsi lepih stvari? Voziček bo tvoje prevozno sredstvo vsaj tri leta. Tri leta! Izberi takšnega, ki ti bo lep na prvi, drugi in tretji pogled.

Za več informacij iz prve roke pa te vabim, da obiščeš trgovino JUNIOR, kjer ti predstavim še ostale otroške vozičke za dvojčke.

P.S. Petra je vso znanje detajlno predala tudi drugim svetovalkam, tako da vas z veseljem pričakujeta tudi Iris in Polona.


Do naslednjič, Natalija🙋‍♀️

0
13 avgust, 2021

JUNIORJEVE UČNE URICE - Kdaj naročiti voziček?

Da bi znala pravilno napovedati dneva, kdaj je primeren čas naročiti voziček, moram ugotoviti, ali spadaš v skupino: ☝️😊
1. 𝗻𝗼𝘀𝗲č𝗸𝗮 »𝘇𝗶𝗵𝗲𝗿𝗮š𝗶𝗰𝗮,« ki težko kaj prepusti naključju in ima rada, da je vse na svojem mestu, oprano, zlikano, torba za v porodnišnico že pripravljena, voziček sestavljen in narejeni prvi krogi v dnevni sobi in
2. 𝐧𝐨𝐬𝐞č𝐤𝐚 »𝐤𝐨𝐧𝐤𝐚𝐥𝐦𝐚«, ki se ji kaj preveč ne mudi in načeloma večino priskrbi v zadnjem trimesečju ali še kasneje.

𝘒𝘥𝘢𝘫 je pravi čas za nakup vozička je seveda odvisno od tega v katero skupino spadaš.

Imej v mislih, da je v otroškem svetu otroški voziček nekaj tako velikega kot je v avtomobilskem svetu osebni avtomobil. Če kupujemo avtomobil, je tudi na določene barve in določeno opremo čakalna doba. Tako je pri nas. Če želiš voziček, ki je po tvojih željah, ga je treba malce prej naročiti.
Tvoje naročilo potem potuje od 𝐧𝐚𝐬 𝐧𝐞𝐩𝐨𝐬𝐫𝐞𝐝𝐧𝐨 𝐝𝐨 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐳𝐯𝐚𝐣𝐚𝐥𝐜𝐚,
ki vzame v obravnavo tvoje naročilo in prične z izdelavo vozička.

Edina opcija, kar mi sprejmemo, je 100% kakovost, da proizvajalec izdela voziček v skladu z vsemi predpisanimi standardi in z vso opremo, ki je navedena v specifikacijah. Od tod potem pride do čakalne dobe nekaj tednov. Če vozička ne naročiš pravočasno (beri: rok poroda bo hitreje tu kot voziček), ti kljub temu ostanejo vozički na izbiro iz naše zaloge.
𝐃𝐨𝐛𝐫𝐨 𝐣𝐞 𝐯𝐞𝐝𝐞𝐭𝐢, 𝐝𝐚 𝐢𝐦𝐚𝐦𝐨 𝐫𝐞š𝐢𝐭𝐞𝐯 𝐳𝐚 𝐨𝐛𝐞 𝐬𝐤𝐮𝐩𝐢𝐧𝐢! 👌👌👌 Če spadaš v drugo skupino in izbiraš med vozički iz zaloge, imamo zate ohoho ugodnosti!
Torej, če se ti mudi, če si le firbec, morda celo spadaš med ziherašice pa si komaj čakala, da "mister ta pravega" znižamo, dajem povezavo do vseh z akcijsko ceno:
➡ https://www.trgovina-junior.si/vozicki-na-zalogi-pe...
Tako kot je načeloma kakšna reklama za pohištvo, tudi pri nas velja, da »𝗩𝗦𝗘 𝗠𝗢𝗥𝗔 𝗩𝗘𝗡!« 😊😊

Do naslednjič spet, Natalija 🙋‍♀️


0
13 avgust, 2021