Blog

Varno v novo šolsko leto!

En avtosedež za celotno starosto skupino!

Coletto Logos Isofix I-SIZE je primeren za uporabo od rojstva do 12. leta starosti, torej od 0-36 kg!

Raste z otrokom in je vrtljiv za 360 stopinj, kar omogoča lažje nameščanje v avtosedež in jemanje iz njega.

Celoten blog TUKAJ0
30 avgust, 2023

Navodila za SUPER OČKA!

Včasih se mladi očki težje znajdejo v novi vlogi, kot mamice.

Pripravili smo vam kratka navodila, da vam bo malenkost lažje.

0
19 avgust, 2023

Kako izbrati voziček?

Voziček je eden izmed najpomembnejših elementov otroške opreme. Zaradi pestre, predvsem pa nasičene ponudbe, se bodoči starši pogosto sprašujete, kateri voziček je najboljša izbira za vaše potrebe.

Celoten blog TUKAJ


0
24 junij, 2023

Nakupovanje je slajše, če.. (predstavitev ekipe) part I

𝟖𝟗% 𝐨𝐝𝐬𝐭𝐨𝐭𝐤𝐨𝐯 𝐥𝐣𝐮𝐝𝐢 𝐛𝐨 𝐫𝐚𝐣𝐞 𝐨𝐩𝐫𝐚𝐯𝐢𝐥 𝐧𝐚𝐤𝐮𝐩 𝐩𝐫𝐢 𝐨𝐬𝐞𝐛𝐢, 𝐬 𝐤𝐚𝐭𝐞𝐫𝐨 𝐢𝐦𝐚 𝐩𝐨𝐝𝐨𝐛𝐧𝐞 𝐳𝐧𝐚č𝐚𝐣𝐬𝐤𝐞 𝐥𝐚𝐬𝐭𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢.
Si tudi ti med tistimi, ki zaupa človeku šele takrat, ko ga spozna? Še posebej, kadar je govora o tvojem dojenčku in prevoznem sredstvu zanj?
Nakup otroškega vozička ni mačji kašelj. Niti za tiste, ki rečejo, da na splošno neradi komplicirajo. Ker dejansko niti ne gre za kompliciranje, ampak za selekcijo tistih vozičkov, ki ne bodo prišli v poštev.
Si vedela, da večina bodočih mamic izve, kakšen voziček si želi šele po tem, ko to skomunicira s prodajalcem? In zato mora prodajalec razumeti stranko, se vživeti v njen življenjski stil in izluščiti bistvo. Za to pa, seveda, mora imeti določeno znanje, razumevanje in aktivno poslušanje. Pomaga pa tudi, če se s stranko ujame tudi značajsko.
Danes predstavljamo dve izjemni ženski, Mojco in Polono, prodajni svetovalki v Juniorju. S katero se karakterno bolj poistovetiš? 👇
»Nikoli ne bi stranki ponudila nekaj, če vidim, da ji to ne bo koristilo. » začne Polona svoj stavek, »moje srce ne bi mirno spalo ponoči. » Polona je iskrena duša, navdušena športnica, zaprisežena občudovalka narave. Njene stranke so večinoma ljubitelji hribov, aktivni ljudje, ki iščejo vzdržljiv terenski voziček.
Roan je njena strast, ker je praktičen in nekičast, kot sama rada pravi. In med vsemi ji je najbolj všeč v tej barvi, ker jo spominja na naravo: ➡tukaj odkrij, v kateri barvi »Veliko Bloomov srečujem v gorah, včasih se kar ustavim in lastnike vprašam, kako so zadovoljni. Seveda me zanima kako se voziček obnese v praksi! In kako je zadovoljen tisti, ta najbolj pomemben uporabnik!👶« Če pa imajo lastniki še kužka zraven, pa je njeno zadovoljstvo neizmerno. Sama ima najboljšega prijatelja štirinožca Rockyja 🐶 (ki ga lahko pozdravite tudi v poslovalnici) in zato se še toliko bolj zaveda, da je pomembno imeti nezahteven voziček. »V eni roki povodec, v drugi ročaj vozička. Zato so super nožne zavore na vozičku.«
Torej, če meniš, da si sama kot Polona, karizmatična, odkrita, svojeglava, ljubiteljica narave in ne maraš zapletenih stvari, potem vabljena v ljubljansko poslovalnico. In ne, ne pričakuj, da ti bo Polona ponudila nek voziček, za katerega bo čutila, da ni zate, pa čeprav se ti bo na prvo žogo zdelo, da je zate.

»Red in disciplina, brez tega ne gre.« Mojca je ena izmed najbolj natančnih oseb, z veliko mero entuziazma do čistoče. »Seveda lahko stranka izbere voziček iz belega eko usnja. Samo naj se zaveda, da bo treba malo večkrat čez s čistilnimi robčki« pove iskreno. 😊
Mojca je naša najmlajša mamica, ki uspešno usklajuje materinstvo s kariero; malega v vrtec, potem pa bodočim staršem pomagat do sanjskega vozička. Njena navdušenost do Bloom vozičkov je bila tako velika, da je sama za svojega sončka izbrala prav ta model. »Mi skoraj živimo v tem vozičku; gozd, park, center Maribora, tlakovci, asfalt, makadam. Ful je trpežen.« Zaradi svoje natančne narave in osebnosti, ki ne dovoljuje, da bi jo nekaj neprijetno presenetilo, pa ima s seboj vedno vsaj pol hiše. In za vse to potrebuje voziček z veliko previjalno torbo in nakupovalno košaro. Na vprašanje, če bi se sedaj morala odločiti za voziček, brez razmišljanja izstreli.« Roana Bloom, definitivno.«
Če meniš, da si sama natančna, urejena, marljiva oseba z jasno zastavljenimi cilji in od svojih načel ne odstopiš, potem je Mojca tista, h kateri pridi na posvet. Ona bo tista, ki bo ocenila, če si za belo eko usnje ali raje za voziček iz črnega tekstila.

Najbrž si hitro ugotovila, da sta Polona in Mojca med seboj karakterno zelo različni.
𝐒𝐤𝐮𝐩𝐧𝐨 𝐣𝐢𝐦𝐚 𝐣𝐞: 𝐬𝐭𝐫𝐨𝐤𝐨𝐯𝐧𝐨𝐬𝐭, 𝐜𝐢𝐥𝐣, 𝐝𝐚 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐧𝐤𝐚 𝐝𝐨𝐛𝐢 𝐧𝐚𝐣𝐛𝐨𝐥𝐣š𝐞 𝐳𝐚 𝐬𝐯𝐨𝐣 𝐝𝐞𝐧𝐚𝐫 𝐢𝐧 𝐨𝐬𝐞𝐛𝐧𝐨 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨, 𝐤𝐨 𝐬𝐞 𝐯𝐚š𝐞 𝐨č𝐢 𝐢𝐬𝐤𝐫𝐢𝐣𝐨 𝐨𝐝 𝐯𝐞𝐬𝐞𝐥𝐣𝐚.
Pridi in nas spoznaj tudi ti!
𝗟𝗝𝗨𝗕𝗟𝗝𝗔𝗡𝗔👉BTC city, Ameriška ulica 2, hala A, vhod A9 in
𝗠𝗔𝗥𝗜𝗕𝗢𝗥👉 Ljubljanska ulica 85, Maribor-Tabor
0
05 april, 2022

"Mami, kako nastanejo dvojčki?"

𝗠𝗮𝗺𝗶, 𝗸𝗮𝗸𝗼 𝗻𝗮𝘀𝘁𝗮𝗻𝗲𝗷𝗼 𝗱𝘃𝗼𝗷č𝗸𝗶? » sem slišala, kako sinček postavi vprašaje mami v trgovini.
Kako bi vi obrazložili svojemu otroku, kako nastanejo? 🙂
Dvojčki vsekakor potrebujejo vzdržljiv voziček, takega, da ne rabiš tri dni in tri noči čitati navodila za sestavo. Rada bi ti vizualizirala nekatere dogodke, katerim se ne boš mogla izogniti, če pričakuješ dvojčke. Hvaležna boš za dober voziček.
𝗗𝗼𝗴𝗼𝗱𝗲𝗸 #𝟭 – 𝗣𝗥𝗘𝗦𝗡𝗘𝗧𝗢 𝗢𝗭𝗞𝗔 𝗩𝗥𝗔𝗧𝗔! 🙄
Verjamem, da te vse do danes ni zanimala širina vrat: vhodnih, trgovinskih, v dvigalo, zdravniku. Ja, pa normalno, da so tako narejena, da pridem skozi z vsakim vozičkom. Nop. Z vsakim ne. Si predstavljaš, da oblečeš dva majhna bitja, ju položiš v globoko košaro, nabašeš previjalno torbo, prideš skozi svoja vhodna vrata naravnost k dvigalu in pritisneš gumb..Vrata dvigala se odprejo in šok! Voziček ne gre v dvigalo! Enak prizor je lahko v katerokoli stavbo, hišo, ordinacijo.
𝗗𝗼𝗴𝗼𝗱𝗲𝗸 »𝟮 – 𝗘𝗗𝗘𝗡 𝗕𝗜 𝗡𝗔𝗭𝗔𝗝, 𝗗𝗥𝗨𝗚𝗜 𝗕𝗜 𝗡𝗔𝗣𝗥𝗘𝗝⬆⬇
To, da si mamica dvojčkov še ne pomeni, da sta tvoja dva karakterno tudi enaka. Najbrž ravno obratno. In ko bosta že primerna za športni del vozička, bodo njune rokice vsepovsod. Eden bi se igral s svojimi vezalkami, drugi pa bi rad pobožal kužka, ki je pravkar pritekel mimo. In če kateri od njiju ne bo off moment videl to, kar bi rad videl, bo vik in krik. Iz dvojnih pljuč! Takrat pride prav, če se športni del namešča le z enim klikom. Enega boš hitro namestila obrnjenega k sebi, drugi pa bo obrnjen, da bo opazoval okolico.
𝐃𝐨𝐠𝐨𝐝𝐞𝐤 #𝟑 - 𝐀 𝐃𝐕𝐎𝐉Č𝐊𝐈 𝐍𝐄 𝐙𝐀𝐒𝐏𝐈𝐉𝐎 𝐈𝐒𝐓𝐎Č𝐀𝐒𝐍𝐎?!😴😈
To pa bi bilo res sanjsko, ampak te moram razočarati. In ne zgolj to; lahko sta še tako zelo utrujena, bosta drug drugega toliko bodrila, da nobeden ne bo zaspal. In vsi vemo, kako smo videti, če smo nenaspani. To lahko preprosto rešiš s tem, da jima spremeniš naklon hrbtišča in naklon nožnega dela. Če imamo občutek da spimo v postelji, vedno hitreje zaspimo, a ne? 😉
𝗗𝗼𝗴𝗼𝗱𝗲𝗸 #𝟰 – 𝗗𝗥𝗔𝗚𝗜, 𝗔𝗩𝗧𝗢 𝗕𝗢 𝗧𝗥𝗘𝗕𝗔 𝗭𝗔𝗠𝗘𝗡𝗝𝗔𝗧𝗜!🤭🚗
Kakorkoli gledaš in meriš, tvoj avto bo premajhen za vse vas. Še en nepričakovan izdatek več. Razen, če izbereš voziček, ki bo brez težav smuknil v prtljažnik tvojega Francoza. Ali Italijana.
𝗗𝗼𝗴𝗼𝗱𝗲𝗸 #𝟲 – 𝗡𝗘 𝗠𝗢𝗥𝗘𝗠𝗢 𝗩 𝗛𝗥𝗜𝗕𝗘 𝗭𝗔 𝗩𝗜𝗞𝗘𝗡𝗗. 𝗞𝗢𝗟𝗘𝗦𝗔 𝗕𝗢𝗗𝗢 𝗙𝗨Č!⛰😐
Ko pomisliš, da boš morala po hribih in klancih porivati en megalomazen voziček, te že doma mine volja. Pa tako rada si imela hribe in gore! In še na kolesa moraš biti pozorna, ne da se kje zračnica predre in ostanete nekje v bližini Triglava z gumi defektom. Morda je boljše, če izbereš voziček, ki bo kos hribom in vsem dolinam..
Z dvojčki ne bo dolgčas, z vozičkom za dvojčke Jedo pa bo pravi luksuz. Ker vse te dogodke gladko zmore! Preveri ga tukaj➡ TUKAJ
𝐈𝐧 𝐧𝐚 𝐯𝐩𝐫𝐚š𝐚𝐧𝐣𝐞, 𝐤𝐚𝐤𝐨 𝐧𝐚𝐬𝐭𝐚𝐧𝐞𝐣𝐨 𝐝𝐯𝐨𝐣č𝐤𝐢, 𝐣𝐞 𝐦𝐚𝐦𝐢𝐜𝐚 𝐯 𝐭𝐫𝐠𝐨𝐯𝐢𝐧𝐢 𝐝𝐚𝐥𝐚 𝐧𝐚𝐣𝐛𝐨𝐥𝐣š𝐢 𝐦𝐨ž𝐞𝐧 𝐨𝐝𝐠𝐨𝐯𝐨𝐫: » 𝐏𝐨𝐣𝐝𝐢 𝐚𝐭𝐢𝐣𝐚 𝐯𝐩𝐫𝐚š𝐚𝐭.«

04 april, 2022