Dostava

Dostava in stroški dostave

Dostavo blaga za podjetje AR-AL NET d.o.o. opravlja paketni distributer GLS Slovenija (General Logistics Systems). 

Naročene izdelke pošiljamo na naslov, ki ga je uporabnik/kupec vnesel med postopkom naročila blaga. Izdelke dostavljamo na območju Slovenije. Na željo kupca in na njegove stroške blago, po predhodnem dogovoru, lahko dostavimo tudi izven območja Slovenije. Stroške dostave v tem primeru zaračunamo po paketnega distributerja GLS Slovenija  za mednarodne poslovne pakete. V primeru dostave izven območja Slovenije, storitev odkupnina ni mogoča.

Če med poskusom dostave niste dosegljivi oziroma vas ni doma, bo kurir dostavne službe GLS obvestil na telefonsko številko (katero ste navedli ob naročilu). V kolikor ne boste dosegljivi, vam paket dostavil v najbližnji paketomat oz. na zbirno mesto. Prosimo vas, da se s kurirjem dogovorite o možnosti prevzema paketa ali ponovno dostavo. 

Podjetje AR-AL NET d.o.o. ne odgovarja za poškodbe, uničenje ali nezmožnost zagotavljanja izdelkov zaradi vojne ali civilnega nemiru, stavk, prenehanja dela v industriji, neuspešne dostave, požara, nevihte, poplav ali neurij, okvar, namernih poškodb, kraje ali katere koli druge višje sile.

Dostavna služba, si pridržuje pravico na primeren način preveriti istovetnost prevzemnika blaga (vpogled v osebne ali druge dokumente) z namenom izročitve naročenega blaga pravemu naročniku.
Dostava izdelka je zaključena, ko vam dostavljalec preda paket oz. ko prevzamete paket na pošti. Prevzem pošiljke potrdite z lastnoročnim podpisom.

Stroški dostave so odvisni od teže naročenih izdelkov. Stroške dostave plača kupec.

Stroški dostave/poštnine z DDV so vidni v nakupovalni košarici še pred zaključkom naročila. Izjema so le izdelki s skupno s težo nad 50 kg, kjer strošek poštnine ni obračunan še pred/po zaključku naročila. V primeru naročila pohištva uporabnik/kupec prejme na svoj elektronski naslov dodatno obvestilo v obliki e-sporočila o načinu prevzema pohištva (zgolj osebni prevzem). 

Pohištvo je možno prevzeti le v poslovalnicah PE Maribor in PE Ljubljana. Pohištva ne pošiljamo po pošti.   

Stroški dostave se obračunajo po veljavnem ceniku dostavne službe GLS, in sicer:

Teža izdelkaStrošek dostave/EUR
do 2kg3,10 
do 5 kg3,50
do 10 kg3,80
do 15 kg4,50
do 20 kg4,70
do 30 kg5,00
do 40 kg6,00
do 50 kg

7,00

nad 50 kgNaročeni izdelki presegajo skupno težo 50kg. Informacijo o stroških dostave boste prejeli naknadno, na vaš elektronski naslov. 
POHIŠTVA NE POŠILJAMO PO POŠTI! Možen le osebni prevzem v PE Ljubljana in/ali PE Maribor. 

.