Ekipa Junior

Ljudje, ki živimo za svoje poslanstvo, ljudje, ki se vsak dan trudimo, da bi uresničili tudi najbolj skrite želje strank in pričarali najbolj udoben svet malčkom. Smo ekipa Junior, s predanostjo in s srcem v delu.

Alojz, direktor in ustanovitelj: vsestranski človek, član, ki edini predstavlja moški spol v podjetju. In to na čelu! Ves transport je v njegovih rokah, otroške vozičke dostavi tudi sam iz tujine. Je odprtega duha, kreativec in človek s smislom za estetiko. On je kriv, da imamo najlepše vozičke v mestu! J Najbrž se boste lahko srečali z njim tudi v trgovini, kjer vas bo s toplim nasmehom tudi pozdravil in vprašal, kako poteka vaš dan.

Iris, prodajna svetovalka v PE Maribor: če boste obiskali trgovino Junior, PE Maribor, boste nedvomno srečali umirjeno profesionalko, ki ima vse pod nadzorom. Z največjim veseljem vam bo predstavila sleherni voziček do potankosti. Štajerka, ki ve kakšen je dober voziček in bere vaše misli. Z njeno pomočjo boste z  zadovoljstvom odpeljali najlepši in najboljši voziček v mestu!

Mojca, prodajna svetovalka v PE Maribor: punca, ki se zelo hitro uči; znanje požira z največjo žlico, resnično je njena želja vsaki stranki ponuditi točno to, kar želi. Tudi pred objektivom se odlično znajde, kot naši občasni model, ki vsak voziček neverjetno dobro stoji ob boku. J Ste videli njene fotografije?

Nuša, prodajna svetovalka v PE Ljubljana: visokorasla blondinka, in to netipična! Statistični podatki, delo z računalnikom obvlada na nivoju profesionalca, poleg tega pa obožuje delo z ljudmi. Ob otročičku se razneži, vsekakor pa se zelo potrudi, da bi olajšala delo staršev, zato svetuje praktično.  In to dan za dnem, za vsako stranko, brez izjeme.

Jerneja, prodajna svetovalka v PE Ljubljana: nadebudna in ambiciozna mlada punca, ki vso znanje zajema z veliko vnemo. Navdušena nad vozički in pohištvom, navdušena nad otroki, navdušena nad življenjem.  Iskreno vam svetuje in skupaj z vami poišče najbolj ustrezno rešitev. Dobrodošli v Trgovini JUNIOR, Jerneja vas bo sprejela!

Goga, prodajna svetovalka v PE Ljubljana: ste že videli sonce na dveh nogah? :) Če ne, spoznajte Gogo! Poleg tega je mlada mamica nadebudnega sinčka, tako da je njeno svetovanje iz dna srca in iz izkušenj!

Eva, študentka  v PE Ljubljana:  mlada, a že zdaj polna znanja in entuziazma.  Svetuje kot profesionalka, je strokovno podkovana in odkrita. Na mladih svet stoji, zato vabljeni, da preverite, kaj je zdaj v trendu pri mladih :)