Camarelo

1-24 od 48

Camarelo je poljska blagovna znamka in plod več desetletnih izkušenj na področju izdelave vozičkov. Sodoben stil in bogata oprema ter zanimive barve dajejo znamki očarljivost in unikatnost.  Funkcionalnost je v ospredju, zato vozički Camarelo veljajo za nadpovprečno vzdržljive vozičke. 

Temeljita analiza potreb staršev in predvsem otrok predstavlja oblikovalcem navdih pri ustvarjanju novih modelov, visok standard in dostopne cene pa so dodatne prednosti. Vsak posamezen voziček je narejen učinkovito, trpežno in s premišljeno zasnovo upoštevajoč udobja in vsestranskosti.

Pri izdelavi uporabljajo le preverjeno kakovost: uporaba materiala po Öko Standardu 100 in izdelava po EN1888.

Vozički Camarelo so udobni in široki; nikakor se ne more zgoditi, da se vaš malček počutil utesnjenega. Multimodularen voziček s funkcijami kot so: vzmetnica v globoki košari iz kokosovih vlaken, ročaj nastavljiv po višini, napihljiva kolesa z vzmetenjem, športni sedež z dodatno podlogo in z nastavljivo oporo za nogice, pokrivalo za noge, hrbtišče športnega sedeža z nastavljivim naklonom, tudi do popolnoma ležečega, prostorna torba, ki skriva dežno folijo in mrežico proti komarjem,..

Vozički Camarelo vas ne bodo razočarali.