Dostava naročenih izdelkov

DOSTAVA NAROČILADostavo blaga za podjetje Trgovina z otroško opremo in druge storitve Iris Šel s.p. opravlja paketni distributer GLS Slovenija (General Logistics Systems). 

Naročene izdelke pošiljamo na naslov, ki ga je uporabnik/kupec vnesel med postopkom naročila blaga. Izdelke dostavljamo na območju Slovenije. Na željo kupca in na njegove stroške blago, po predhodnem dogovoru, lahko dostavimo tudi izven območja Slovenije. Stroške dostave v tem primeru zaračunamo po paketnega distributerja GLS Slovenija  za mednarodne poslovne pakete. V primeru dostave izven območja Slovenije, storitev odkupnina ni mogoča.

Če med poskusom dostave niste dosegljivi oziroma vas ni doma, bo kurir dostavne službe GLS obvestil na telefonsko številko ( katero ste navedli ob naročilu). V kolikor ne boste dosegljivi, vam paket dostavil v najbližnji paketomat oz. na zbirno mesto. Prosimo vas, da se s kurirjem dogovorite o možnosti prevzema paketa ali ponovno dostavo. 

Podjetje AR-AL NET d.o.o. ne odgovarja za poškodbe, uničenje ali nezmožnost zagotavljanja izdelkov zaradi vojne ali civilnega nemiru, stavk, prenehanja dela v industriji, neuspešne dostave, požara, nevihte, poplav ali neurij, okvar, namernih poškodb, kraje ali katere koli druge višje sile.

Dostavna služba, si pridržuje pravico na primeren način preveriti istovetnost prevzemnika blaga (vpogled v osebne ali druge dokumente) z namenom izročitve naročenega blaga pravemu naročniku.
Dostava izdelka je zaključena, ko vam dostavljalec preda paket oz. ko prevzamete paket na pošti. Prevzem pošiljke potrdite z lastnoročnim podpisom.

Stroški dostave so odvisni od teže naročenih izdelkov. Stroške dostave plača kupec.

Stroški dostave/poštnine z DDV so vidni v nakupovalni košarici še pred zaključkom naročila. Izjema so le izdelki s skupno s težo nad 50 kg, kjer strošek poštnine ni obračunan še pred/po zaključku naročila. V primeru naročila pohištva uporabnik/kupec prejme na svoj elektronski naslov dodatno obvestilo v obliki e-pošte o možnosti prevzema in višini stroškov poštnine.

Stroški dostave se obračunajo po veljavnem ceniku dostavne službe GLS, in sicer:

Teža izdelkaStrošek dostave/EUR
do 2kg3,10 
do 5 kg3,50
do 10 kg3,80
do 15 kg4,50
do 20 kg4,70
do 30 kg5,00
do 40 kg6,00
do 50 kg

7,00

nad 50 kgNaročeni izdelki presegajo  skupno težo 50 kg. Informacijo o stroških dostave boste prejeli naknadno, na vaš elektronski naslov.